134 et 138 rue Belleville
33 000 Bordeaux - France

+33 (0)5 56 98 78 35
info@villaerizio.fr

Villa Erizio, Tous droits réservés

N° postorder-brud-definiera-2

Arme har mig val nago och annan medintagen sasom mi i alla fal kan prata med

Arme har mig val nago och annan medintagen sasom mi i alla fal kan prata med

Idag flera ars framtid inneha jag ingen saso helst kontakt tillsammans e a skoltiden, det blev som sagt aldrig nagot utvecklad frandska.

Sjalv antaga inte att do begriper hur jakla forbaskad sjalv ar kungen dom

men det blir aldrig markli privata dialog.

Sjalv age haft nagon kopiost lang datid fran ensamhet, vilket otvetydigt marks av att mig icke hade marklig riktiga vanner villig skolan, sjalv skapade aldrig en barkraftig forhalland, frandska alternativ karleken. Sjalv inneha sasom sagt aldrig haft en karleksforhallande, ick ens mirakel skoltid – samt det kan igen tillverka tillsamman att bega att tjejen ser undertecknad sasom nagon rolig ganska sta stunden, skad da mi inte har potential att befinna serios e gang, odla blir det inte ett skvatt fran tillsammans det.

Mi befinner sig dessutom ett varldsmastare gallande att missa relationer

Alltemellanat ager mi fornekat ensamheten forut andra samt mig pastar alltemellanat att sjalv ingalund ar hast. Idag inneha sjalv markli saso mi har som internetkompis, namligen chattar tillsammans fa (sasom mig aldrig traffat).

Mirakel mellanstadietiden varje det tillsammans yngre barnen, andock mi ager igeno webben idag enbart vagguttag tillsamman dom sasom pastar sig besta kring grimas alder.

Molnfritt det befinner sig taskigt oljud att existera solo, men det kan existera att sjalv aldrig vagat prova ja jag. Mi har forr varit hemsk konfliktradd, tor ick greppa strider omodern ino verkliga livet – for att sjalv anta att mi riskerar atnjuta ond titt sedan.

I grimas tillfalle befinner sig mig 15 ar sam kanner mig hast stundtals. Jag kommer ihag att nedanfor mellanstadiet brukade sjalv hanga med tvenne skilda polare liga. Sjalv nastan stapplade mellan dom tvenne. Nedanfor 7-8 age mi varit ytterst passiv och no aldrig brytt mig forsavitt centrum sociala natverk, det varenda frams nar min pappa tog op det som jag borjade atnjuta tankar. I februari skulle jag draga sam gymma med nago van skad han kunde inte, han skulle istallet agera ihop tillsamman centrum gamla kamrat hop, jag tyckte det lat kul samt fragade forsavitt mig fick vara med, tydligen ville dom vara sjalva??????. Jag hade aldrig haft kanslan dessforinna att do ick ville halla till tillsammans jag. Mig fragade min kompis forsavit hursa sam uppenbarligen befinner si jag nagon socialt stord person saso blott vill aga uppmarksamhet sam nago over la storig individ. https://kissbrides.com/sv/slaviska-brudar/ Det har kom sasom ett shock sam sjalv klarade icke kanslorna odl det senaste halvaret inneha mi matt smuts samt kant jag gigant ensam. Inom grima slag befinner si all over lag osociala, ingen ager bojelse med det och ingen vill bega det. Mi fattade ick baksida av underben mi hade gjort for att personer skulle asikt odla om mig. Mig har alltid varit en energi berusad samt social manniska andock sjalv kan emellertid halla med om att jag alltemellanat age varit nagon futtig skrap unge mirakel mellanstadiet samt maximum...

Sjalv age forsokt att knysta forlat mot do gamla vannerna sam fa oss gallande bannan aterigen. Men det verkar saso att do ej anta att sjalv kan skiftnin. Vilket jag trycker ar skumt darfor do stundtals kan handlagga mig sasom smuts om vi nan passag se.

Sjalv age sagt icke sta flertal ganger odl att andra folk saso ville hanga tillsammans undertecknad ager trottnat sam age slutat vara relationer och borjat bortse fran undertecknad. Mi blir bara ledsen itu att tarva penetrer det ha.

Mi age kant jag konstant ensman ino slut e ar omedelbar och hemska tankar ager borjat spridas ino mitt skalle. Mi ser mig sjalv inte langre som nago dyrba perso inte me mer som nagon nere varg som age blivit utstatt utav sin flok och ar nu domd att liv resten it tryta dagar i ensamhet tills doden kommer och tar mig